Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow Szuperhősök a szoba falán
Szuperhősök a szoba falán
There are no translations available


 

A képregény figurás poszterek nem csak a gyerekszobákban kaphatnak helyet. Sok felnőtt rajongója van az újra reneszánszukat élő képregényeknek, azoknak a hősöknek, akik hosszú évtizedek óta uralják a fantáziavilágot. A képregény figurás poszterek valódi csemegék a különleges lakásdekorációt keresgélők és a megszállott gyűjtők számára.

 

Klasszikus és modern

 

A képregény figurás poszterek a klasszikus hősök világába repítenek vissza. Az 1960-as években megszületett Pókember vagy Hulk alakja ma is rendíthetetlenül helyet követel magának az emberfeletti képességekkel rendező mesealakok között. A képregények napjainkban már egyfajta nosztalgikus hangulatot árasztanak, ám ha a falakat díszítjük velük, a hatás nagyon is újszerű lesz. A képregény figurás poszterek a gyerekszobákon túl a modern szobabelsőkben mutatnak a legjobban, ahol a letisztultság, az egyszerűség dominál. A figurák színes, részletgazdag grafikái, a posztereken dinamikusan ábrázolt jelenetek az irodákban, üzlethelyiségekben is tökéletes dekorációi lehetnek a falaknak, csak a fantáziánk és persze a falak mérete szabhat határt annak, hogy mennyi helyet szánunk nekik, hiszen ezek a poszterek nagyon változatos méretekben vásárolhatók meg.

 

Kinek ajánlott?

 

Hogy Amerika kapitány vagy A magányos lovas díszelegjen a falakon, sokak számára túlontúl merész ötletnek tűnik. A képregény figurás poszterek valóban egyedi stílust adnak a helyiségnek, de a szó legjobb értelmében. A belépő vendégek számára azonnal egyértelművé teszik, hogy egy különleges helyre érkeztek, ahol a régi és újkori hősöknek, a hihetetlen kalandoknak, a jó és a rossz örökös harcának, nem mellesleg pedig a megszokottól eltérő lakberendezési ötleteknek igencsak hangsúlyos szerepet szántak. A képregény figurás poszterek nem csak a felnőttek kiváltságai, természetesen ideálisak gyerekszobákba is, ahol a cseperedő kis hősöknek is bátorságot, erőt adhatnak a mindennapokban vívott saját harcaikhoz.

 

Hogyan ragasszuk fel?

 

A képregény figurás poszterek ragasztása hasonlóképpen történik, mint a közönséges tapétáké. Használhatunk hozzájuk hagyományos tapétaragasztót, de tartósabb és szebb eredményt érhetünk el, ha a gyártó által javasolt fajtát választjuk. A falakat elő kell készíteni, ez magába foglalja az egyenetlenségek elsimítását, a felület por- és zsírtalanítását, a korábbi tapéta eltávolítását. Hogy a poszter mintáját a fal tökéletesen kiadja, érdemes a fal közepén elkezdeni a tapétázást és innen haladni a szélek felé. Fontos, hogy a tapétacsíkok pontosan vízszintesek, illetve függőlegesek legyenek, ezt legegyszerűbben a vízmérték használatával tudjuk megoldani. A tapétacsíkok hátoldalát egyenletesen kenjük be ragasztóval, majd néhány perc után illesszük őket óvatosan a falra. A tapéta alatt ilyenkor óhatatlan légbuborékok keletkeznek, ezeket mindig a közepétől a szélek felé haladva simítsuk el.

 

Tovább a termékekhez