Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow Disney gyermek poszter - Mesevilág a szobában
Disney gyermek poszter - Mesevilág a szobában
There are no translations available


 

Amikor a gyerekszoba kitapétázása kerül szóba, a legtöbb szülő a Disney mesefigurákra esküszik. Ez nem is meglepő, hiszen a színek és a minták egy gyerekszoba esetében jóval többet jelentenek, mint a jó ízlés megtestesítőit vagy a tökéletes lakberendezői érzékkel megtervezett összehatást. Gyermekeink kreativitását és fejlődését is nagyban elősegítheti, ha ingergazdag környezetet teremtünk számukra, erre pedig az egyik legjobb megoldás a Disney gyermek poszter.

 

Valóra válnak a legmerészebb álmok

 

Vajon melyik kislány mondana nemet a gyönyörű hercegnőkre és melyik kisfiú utasítaná vissza, hogy szobájában a Toy Story, a Verdák vagy éppen a Dzsungel Könyve hősei legyenek a társai? Gyermekeinknek ezt a titkos vágyát nagyon könnyen valóra válthatjuk a Disney gyermek poszter kínálatából szemezgetve. Legyen szó a mesefilmek legújabb sztárjairól vagy az örök klasszikusokról, melyek még a szülők gyermekkori emlékeiben is élénken élnek, óriási lehetőségek állnak előttünk, hogy a kisszobát dekoratívabbá, egyben a gyermek számára is érdekessé, izgalmassá és főként szerethetővé tegyük. A Disney gyermek poszter a szülők kedvence, segítségükkel egyszerűen megoldhatjuk a dilemmát, amit az okoz, hogy vajon milyen színekkel, mintákkal borítsuk be a gyerekszoba falát. Ha a kicsiket kérdezzük, biztos, hogy minden trendi árnyalatnál jobban fog nekik tetszeni, ha maga Hamupipőke vagy Micimackó költözik a szobájukba. Ennél pedig nincs nyomósabb érv!

 

Ízléses gyerekszoba

 

A gyerekszoba berendezésekor, a színek, minták kiválasztásakor minden szülő igyekszik elkerülni a túlzásokat. A Disney gyermek poszter széles választékában olyan tapéták találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek egy hangulatos, vidám, élénk gyerekszoba stílusához. Ideálisak egyszínű vagy visszafogottan mintás tapétákkal burkolt szobákba, ahol akár az egyik falat teljes egészében lefedhetjük velük anélkül, hogy átesnénk a ló túloldalára. Akik ódzkodnak a nagy méretű poszterektől, azok választhatnak keskenyebb és rövidebb változatokat is.

 

Mennyire praktikus?

 

A Disney gyermek poszter éppen olyan praktikus és könnyen kezelhető, mint bármilyen más, magas minőségben készült tapéta. Alkalmas arra, hogy a teljes falfelületet beburkoljuk vele, ugyanakkor lehetőségünk van igazi poszterként, a falnak csak egy részén használni a tapétát. A teljes fal nagyságú Disney gyermek poszter felragasztása ugyan nagyobb munka, de ehhez sincs szükség másra, mint a gyártó által ajánlott ragasztóra. Nem kell hozzá szaktudás, némi precizitás azonban jól jön, hiszen a tapéta jellegéből adódóan különösen fontos, hogy az egyes csíkok milliméterre pontosan illeszkedjenek egymáshoz. Egy apró elcsúszás is nagyon szemet szúró lehet, ezért ha nem vagyunk biztosak magunkban, inkább bízzuk a feladatot hozzáértő kezekre! A Disney poszter tapéta hosszú éveken át díszítheti a falakat, amíg a gyermek “ki nem növi” a meséket, megbízható burkolat lesz a falakon.

 

Tovább a termékekhez