Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow Virágmintás Komar fotótapéták
Virágmintás Komar fotótapéták
There are no translations available

 

Játékos, klasszikus virágminták elegyednek a modern, grafikusan megtervezett mintákkal a Komar egyedi posztertapétáin. A virágok keltette romantikusan természetes hangulat sugárzik a poszterekről, erről gondoskodnak a csodálatos nagy rózsák, virágkosarak, apróbb virágos motívumok is.

 

Virágmintás poszterek

Ezek a 3D-s poszterek kiválóan használhatók a belső terek növelésére, akárcsak a grafikus, absztrakt stílusú poszterek, azonban az általuk keltett hangulat inkább a romantikus, klasszikus berendezési stílushoz passzol, szín és formaviláguk is eszerint került megválasztásra. A kellemes, meleg színek garantáltan a téli hónapokban is melegséget, tavaszias hangulatot sugároznak majd. A virágos posztertapéták spektrumán is széles választékot kínál a Komar a kreatív otthoni hátterek kialakításához, biztosítva azt, hogy bármely helyiségbe, hálószobába, nappaliba, ebédlőbe megtalálhassák a vásárlók a szerintük odaillő fotótapétát. A poszterekkel egyező stílusú, színvilágú bútorok választása esetén ténylegesen egy romantikus, uradalmi nyárilakban érezhetjük magunkat, és biztosítjuk, hogy otthonunkat átjárja egy bizsergetően kellemes érzés.

 

 

Természetes mintájú poszterek

A Komar ezekhez a poszterekben elsősorban meleg pasztelszíneket, illetve a természetes árnyalatokat javasolja. Az emlegetett színek a fotóposztereken is megtalálhatóak: friss fűzüld, krémfehér, a mályva és a lila különböző árnyalatai stb. Ezek a fotótapéták általában papírhátúak, de találhatóak közöttük vlies poszterek is, illetve a már megszokott módon 8-6-4 esetleg 2 részes csomagban szállítja őket a gyártó. Papíralapú poszter estében nem szabad elfelejteni, hogy a tapéta hátulját is meg kell kenni ragasztóval, majd 3 perc várakozás után szabad őket a falra tapétázni.

 

 

 

Ragasztási útmutató videó