Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow New Yorkot a falra!
New Yorkot a falra!
There are no translations available


 

Aki járt már a világ egyik legizgalmasabb városában vagy aki egyelőre csak vágyik eljutni oda, otthonában is megidézheti New York semmihez sem hasonlítható atmoszféráját. A New York poszter fotó tapéta nem csak a szemnek, de a szívnek is kedves dekorációja lehet egy nappalinak vagy akár irodahelyiségnek, főleg, ha személyes élményeink is kapcsolódnak a városhoz.

 

New York poszter - Egy lenyűgöző város darabkái

 

Talán a leghíresebb város, egy multikulturális olvasztótégely, a legnevesebb fotósok kedvence New York, mely kifogyhatatlanul szolgáltatja a témákat, akár a történelmet, akár az aktualitásokat tekintjük. A New York poszter fotó tapéta segítségével otthonunkba is becsempészhetünk egy csipetnyit ebből a megfoghatatlan varázsból - garantáltan az adott helyiség főszereplője és vendégeink kedvence lesz ez az egyedi és minden ízében különleges tapéta. New York önmagában is szimbolikus, mindenkinek mást és mást jelent. Sokan azért választják a várost ábrázoló poszter fotó tapétát, hogy az ott eltöltött idő emlékét visszaidézzék, egyedi hangulatát több ezernyi kilométer távolságból is érezhessék. A New Yorkot ábrázoló poszter tapéták kínálata kifogyhatatlan, kezdve az ikonikus Szabadság-szobortól a város legnevezetesebb és a fotósok által leginkább kedvelt negyedén, Bronxon át egészen az olyan apró, mégis sokatmondó részletekig, melyeket csak kevés turista ismer. A New York poszter fotó tapéta egészen egyedi és különös módon jeleníti meg az ott élők mindennapjait, hagyományait, a város építészeti értékeit, világszerte ismert szimbólumait, a felhőkarcolókat, a sárga taxikat. Akár színes, akár fekete-fehér kivitelben választjuk, New Yorkkal nem foghatunk mellé!

 

Egyetlen város - számtalan hangulat

 

A New York poszter fotó tapéta segítségével éppúgy tehetjük a helyiséget meghitté, mint elegánssá, trendkövetővé, izgalmassá - mindenféleképpen egyedi lesz. A Nagy Alma elismert fotográfusok látásmódján át történő megjelenítése mindig tartogat meglepetéseket, még a leggyakrabban látott elemei is, mint az Empire State Building vagy Brooklyn-híd is tudnak új szemszögben, új megvilágításban tündökölni és a városnak egy másik, korábban talán ismeretlen arcát feltárni előttünk.

 

Időtálló megoldás - akár saját kezűleg

 

Egy ilyen tapéta felragasztásával New Yorkot a lehető legigényesebb formában tehetjük otthonunk vagy éppen irodánk részévé. A speciális kivitelben készült tapéták tartósak, kitűnő minőségben készülnek, kiváló a színtartósságuk, nem utolsó sorban pedig nagy előnyük, hogy némi kézügyességgel akár magunk is feltehetjük őket a falra. A poszter tapétákkal elfedhetjük a teljes falfelületet, ugyanakkor választhatunk a falnál kisebb méretű, függőleges vagy vízszintes elrendezésű változatokat is attól függően, hogy a helyiség berendezésével és elrendezésével melyiket tudjuk a leginkább harmóniába hozni. A New York poszter fotó tapéta felillesztéséhez tapétaragasztóra lesz szükség, de nem árt, ha segítségünk is van a csíkok felragasztásához. A poszter tapéta a későbbiekben könnyen eltávolítható, ehhez csupán felületét kell benedvesíteni.

 

Tovább a termékekhez