Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow A természet bűvöletében - virágos posztertapéták
A természet bűvöletében - virágos posztertapéták
There are no translations available


 

A német Komar gyár termékei között szereplő virágos posztertapéták a legmagasabb minőségben készülnek, képi világukat a minden szempontból hatásos ábrázolás jellemzi. A kitűnő nyomdatechnológiával előállított tapétákat felhelyezni is nagyon egyszerű, ha pedig cserélni szeretnénk őket, könnyedén és nyom nélkül eltávolíthatók.

 

Természetkedvelők előnyben

 

A virágos posztertapéták lehetővé teszik, hogy a természet szerelmesei otthonukba vagy akár munkahelyükre is becsempésszék a zöldet, a virágok ezernyi árnyalatát, mindezt tetszés szerint fotóminőségben vagy grafikus megoldásokkal. Lehet vad, romantikus vagy éppen felfedezésre csábító - a tájképeket ábrázoló és virágos posztertapéták egészen új világot tárnak elénk, ha a falak dekorálásáról van szól. Stílusukat tekintve szintén nagyon változatos a kínálat, a Komar tapétái közt bármelyik helyiséghez megtaláljuk a legjobban harmonizáló darabot. A design és a művészet minden virágos posztertapétában megjelenik és főszerepet kap, ennek köszönhetően pedig még a saját karakterrel nem bíró helyiségek számára is fantasztikus távlatokat nyit.

 

A virágos posztertapétákban rejlő lehetőségek

 

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy a lakás egyes helyiségei a kívánatosnál kisebbek, keskenyebbek, sötétek. Ahonnan hiányzik a természetes fény vagy a helyiség a kedvezőtlen méretei miatt nyomasztó érzést kelt, ott nagyon pozitív változásokat érhetünk el a virágos posztertapéták segítségével. Ilyenkor érdemes akár az egész falfelületet befedő darabokat választani, melyeken a világos árnyalatok dominálnak. Akár egy óriási virág képével örök tavaszt varázsolhatunk a szobába, ezzel oldva még a legfénytelenebb helyiség szomorkás hangulatát is. A virágos posztertapéták széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a tapétát hozzáillesszük a helyiség domináns színeihez és stílusához. A korábban kihasználatlan falfelületeket is élővé tehetjük vele, teljes pompájában a virágos posztertapéta éppen akkor tündököl, ha szekrénnyel, polcokkal nem takarjuk el a részleteit.

 

A helyiség legdekoratívabb eleme

 

Aki szeretné otthonába valami igazán különlegeset, érdemes szétnéznie a virágos posztertapéták kínálatában. Egy ilyen megoldással azonnal kiemelhetjük és fókuszba helyezhetjük lakásunknak egy bizonyos pontját - és elterelhetjük a figyelmet más részekről, amiket esetleg nem szívesen hangsúlyozunk. A harmóniát, nyugalmat sugárzó virágos tapéták képesek gyökeresen megváltoztatni egy unalmas nappali atmoszféráját, kellemes színfoltjai lehetnek a gyerek- és a hálószobáknak is. A virágos posztertapétákat előszeretettel alkalmazzák üzlethelyiségekben - pl. fodrász- és kozmetikai szalonokban -, ahol akárcsak otthon, fontos, hogy a vendégek kellemes légkörben töltsék az időt. A Komar virágos posztertapéták nem a hagyományos és rövid idő alatt megunható tapéták sorát gyarapítják. Valami egészen egyedit képviselnek, köszönhetően annak a több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlődésnek, melyet a Komar márkanév garantál.

 

Tovább a termékekhez