Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow National Geographic poszterek - Az életre kelt varázslat
National Geographic poszterek - Az életre kelt varázslat
There are no translations available


 

A National Geographic mindig is lenyűgöző fotóiról volt ismert és elismert. A képzeletet megragadó, a természet legszebb jelenségeit megörökítő képek már otthonaink díszei is lehetnek és életre kelhetnek a falakon. A National Geographic poszterek fotorealisztikus adaptációi a gyönyörű képeknek, melyek bármilyen teret képesek lélegzetelállítóvá változtatni.

 

Távoli vidékek az otthonunkban

 

Az afrikai szavannáktól kezdve az egzotikus állatfotókon és az űrben készített képeken keresztül egészen a világ legnagyobb és legszebb városairól készített fotókig a National Geographic poszterek a falak dekorálási lehetőségeinek teljes skáláját elénk tárják. Világunk vizuális szépségét hozhatjuk egészen közel és tehetjük mindennapjaink, életünk részévé a poszterek által. Kedvenc helyeinket, tájainkat beköltöztethetjük a szobába és ha rájuk pillantunk, akár mindennap izgalmas utazásokat tehetünk a távoli vidékekre.

 

Panoráma kilátás nélküli lakásokba is

 

Nem lenne fantasztikus a világ legszebb természetfotóinak látványára ébredni reggelente? Pillanatok alatt megmozgatni fantáziánkat, szárnyakat adni képzelőerőnknek?  Semmi akadálya annak, hogy ezt akár otthon is megtehessük! A National Geographic poszterek bármilyen helyiséget garantáltan felfrissítenek, de a nem éppen vonzó panorámával rendelkező otthonokban még fontosabb szerephez jutnak. Ha az ablakon kinézve betondzsungelt, szürkeséget, forgalmas utakat látunk, jó megoldás a teljes falfelületet lefedő méretű posztert választani. Így elérhetjük, hogy a helyiség és ezáltal a benne élők hangulata is sokkal jobb legyen. Gondoljunk bele, mennyivel kellemesebb egy afrikai naplemente látványában gyönyörködni, mint tekintetünkkel folyamatosan kerülni lakásunk kihasználatlanul álló, üres falait?

 

Gyorsan és egyszerűen

 

A posztertapéták megfizethető árakon kínálnak lehetőséget arra, hogy a falaknak egészen új külsőt kölcsönözzünk, olyan egyedi hatást érjünk el, amit a hagyományos tapétákkal sohasem tudnánk. A National Geographic poszterek mindezt még magasabb szintre emelik, köszönhetően annak a művészi értéknek, ami mindegyikükben felfedezhető. Igényes, dekoratív és időtálló - talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni őket, ugyanakkor előnyeiknek sorát még hosszan lehetne folytatni. A National Geographic poszterek készítésénél az esztétikai szempontok mellett nagy hangsúlyt kap az is, hogy a vásárlók könnyen boldoguljanak velük, felillesztésük ne okozzon problémát még a tapétázásban kevésbé gyakorlottaknak sem. Bár a tapétacsíkok pontos összeillesztése igényel némi kézügyességet, speciális eszközökre és csak a szakemberek által ismert trükkökre nem lesz szükség ahhoz, hogy fel tudjuk ragasztani őket. Azzal sem kell bajlódnunk, hogy végigjárjuk a szaküzleteket a megfelelő ragasztó után kutatva, hiszen a csomaghoz a gyártó azt is mellékeli.

 

Tovább a termékekhez