Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Wallpaper webshop - We offer a wide range of high-quality wallpaper and luxury wallpaper

Poster wallpaper

web shop - We offer a wide range of high-quality

poster

and luxury wallpaper
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Home page arrow Advice for wallcovering arrow Utazások ihlette poszterek a szobák falán
Utazások ihlette poszterek a szobák falán
There are no translations available


 

Lehet, hogy soha nem jártunk még arrafelé, de az álmainknak nem kell korlátokat szabnunk. Kedvenc helyeinket elhozhatjuk otthonainkba a városokat ábrázoló, utazásos témájú posztereknek köszönhetően. New York, Párizs, Róma - a világ legjelentősebb városai csupán karnyújtásnyira tőlünk mutatják legszebb arcukat a posztertapétákon, melyek a nagyvárosi otthonok, a modern stílusú, letisztult lakások berendezéseinek méltó kiegészítői lehetnek.

 

A városképek egyedi hangulata

 

A városokat ábrázoló, utazások által inspirált poszterek jóval többet nyújtanak, mint puszta dekorációt a falon. Témáiknak köszönhetően felejthetetlen emlékeket idézhetünk fel magunkban, megtervezhetjük a következő úti célunkat vagy egyszerűen csak jobb hangulatban indíthatjuk a napot, ha az első pillantást rögtön Amalfi csodás partjaira vetjük. Egyedi kisugárzás és kreativitás ötvöződik a városokat megjelenítő, utazáshoz kapcsolódó témájú poszterekben, melyeket a német KOMAR cég a legmagasabb minőségben készít. Egy gyönyörű napfelkelte még a legborúsabb napon is jobb kedvre derít, az éjszakai Párizs fényei vagy Velence romantikus lagúnái melegséget hoznak a lakásba. A színes és fekete-fehér változatokban is kapható poszterek tökéletesen összeilleszthetők a többi falfelület, a bútorok és a textíliák színvilágával, mégsem sikkadnak el a berendezési tárgyak között. Rögtön magukra vonzzák a pillantásokat és mély benyomást tesznek, játékossággal vagy ha éppen azt szeretnénk, modernitással, eleganciával ruházzák fel a helyiséget.

 

Lehetőség a végtelen inspirációra

 

Hidak, terek, panorámák, tengerpartok, történelmi épületek, napsütésben fürdő és neonoktól vibráló városok - csak rajtunk múlik, hogy képzeletben hova utazunk a kanapén heverve vagy kedvenc fotelünkben üldögélve. Az aprólékos részletekig kidolgozott posztertapétákat soha nem lehet megunni, ellentétben a hagyományos tapéták egyforma mintáival. A városok látképe, az utazások posztereken megjelenített élménye mindennap tud újat nyújtani, valami izgalmasat, amit korábban nem fedeztünk fel. Galériás lakásokba, ablak nélküli vagy kevés fényhez jutó helyiségekbe, valamint a kihasználatlanul, üresen tátongó falakra tökéletes választás az egész felületet beborító poszter, ami nem csak szemünkre, de érzéseinkre is hatni fog.

 

Könnyű kezelhetőség

 

A KOMAR gyártásában készült, a világ legnevesebb városait a falunkra varázsoló poszterek nem csak a képzeletbeli utazás élményét garantálják, de a megbízhatóságot, tartósságot is. Nem lesz sok munkánk, ha egyedi design tapétákkal szeretnénk feldobni az egyhangú teret, a csomaghoz mellékelt ragasztó segítségével könnyedén elvégezhetjük saját kezűleg is tapétázást. A falak előkészítést igényelnek éppúgy, mint a hagyományos tapéták felragasztása előtt. A por- és zsírmentesítés után egyenletes rétegben, ügyelve a szélekre is felvisszük a speciális ragasztót, majd néhány perc elteltével a fal közepéről kiindulva elkezdjük a tapétacsík felragasztását. A megfelelő száradás érdekében a legjobb, ha 18-20 fokos szobában dolgozunk.

 

Tovább a termékekhez