Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Amerika Kapitány, Pókember, Hulk és más Marvel képregény figurás poszterek

Amerika Kapitány, Pókember, Hulk és más Marvel képregény figurás poszterek

1-1, összesen 1 db
Méret:254 cm x 184 cm Cikkszám:4-434 Szállítás:Nincs készleten. Hívjon minket!
Ár:
12 000 Ft 10 800 Ft / poszter

Szobabelsők képekben:

 

Szuperhősök a szoba falán

A képregény figurás poszterek nem csak a gyerekszobákban kaphatnak helyet. Sok felnőtt rajongója van az újra reneszánszukat élő képregényeknek, azoknak a hősöknek, akik hosszú évtizedek óta uralják a fantáziavilágot. A képregény figurás poszterek valódi csemegék a különleges lakásdekorációt keresgélők és a megszállott gyűjtők számára.

Klasszikus és modern

A képregény figurás poszterek a klasszikus hősök világába repítenek vissza. Az 1960-as években megszületett Pókember vagy Hulk alakja ma is rendíthetetlenül helyet követel magának az emberfeletti képességekkel rendező mesealakok között. A képregények napjainkban már egyfajta nosztalgikus hangulatot árasztanak, ám ha a falakat díszítjük velük, a hatás nagyon is újszerű lesz. A képregény figurás poszterek a gyerekszobákon túl a modern szobabelsőkben mutatnak a legjobban, ahol a letisztultság, az egyszerűség dominál. A figurák színes, részletgazdag grafikái, a posztereken dinamikusan ábrázolt jelenetek az irodákban, üzlethelyiségekben is tökéletes dekorációi lehetnek a falaknak, csak a fantáziánk és persze a falak mérete szabhat határt annak, hogy mennyi helyet szánunk nekik, hiszen ezek a poszterek nagyon változatos méretekben vásárolhatók meg.

Kinek ajánlott?

Hogy Amerika kapitány vagy A magányos lovas díszelegjen a falakon, sokak számára túlontúl merész ötletnek tűnik. A képregény figurás poszterek valóban egyedi stílust adnak a helyiségnek, de a szó legjobb értelmében. A belépő vendégek számára azonnal egyértelművé teszik, hogy egy különleges helyre érkeztek, ahol a régi és újkori hősöknek, a hihetetlen kalandoknak, a jó és a rossz örökös harcának, nem mellesleg pedig a megszokottól eltérő lakberendezési ötleteknek igencsak hangsúlyos szerepet szántak. A képregény figurás poszterek nem csak a felnőttek kiváltságai, természetesen ideálisak gyerekszobákba is, ahol a cseperedő kis hősöknek is bátorságot, erőt adhatnak a mindennapokban vívott saját harcaikhoz.

Hogyan ragasszuk fel?

A képregény figurás poszterek ragasztása hasonlóképpen történik, mint a közönséges tapétáké. Használhatunk hozzájuk hagyományos tapétaragasztót, de tartósabb és szebb eredményt érhetünk el, ha a gyártó által javasolt fajtát választjuk. A falakat elő kell készíteni, ez magába foglalja az egyenetlenségek elsimítását, a felület por- és zsírtalanítását, a korábbi tapéta eltávolítását. Hogy a poszter mintáját a fal tökéletesen kiadja, érdemes a fal közepén elkezdeni a tapétázást és innen haladni a szélek felé. Fontos, hogy a tapétacsíkok pontosan vízszintesek, illetve függőlegesek legyenek, ezt legegyszerűbben a vízmérték használatával tudjuk megoldani. A tapétacsíkok hátoldalát egyenletesen kenjük be ragasztóval, majd néhány perc után illesszük őket óvatosan a falra. A tapéta alatt ilyenkor óhatatlan légbuborékok keletkeznek, ezeket mindig a közepétől a szélek felé haladva simítsuk el.