Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Poszter Tapéta webáruház – Magyarország legnagyobb online poszter, fotó tapéta választéka - Tapéták fa és fémlemezeken, téglán - textúra a digitális nyomtatásnak köszönhetően

Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Tapéták fa és fémlemezeken, téglán - textúra a digitális nyomtatásnak köszönhetően
Tapéták fa és fémlemezeken, téglán - textúra a digitális nyomtatásnak köszönhetően

 


A fotó tapétákról szólunk néhány szót.  A Karib tenger panorámáin kívül megjelentek a nappali szobákban a különböző anyagokat ábrázoló tapéták. A tapéta önmagában kétdimenziós és mélység nélküli, de a lényegről és a térről kell szólnia. Itt egy optikai illúzióról is kell beszélnünk. A digitális nyomtatási technológia és a nagy felbontású szkennerek lehetővé tették, hogy a papírokon és a vlies tapétákon olyan megtévesztő módon valósuljon meg a látszati kép, hogy a beton, a  fa, a lemez vagy könyvfal a valóság illúzióját keltse.

 

 

 

Divattá vált, hogy az építészetben és az élet minden területén, a tapétázásban az egyszerűségre törekedjünk.  A minimalizmus és az egyszerű anyagok megjelenése erre ad választ  A tapéták és a poszterek, foto tapéták hihetetlen széles skálája jelenik meg a piacon és a tapéta üzletekben.

 

Ezek eléréséhez olyan digitális nyomtatási technológiák kerülnek alkalmazásra, amely a digitális fotográfiai rendszerekkel működik, mint például a fénymásolók. Az anyagok és textúrák megtévesztően valós bemutatását a legkiválóbb szkennelési módszerek teszik lehetővé, amelyek nagy felbontású foto tapétákat, posztereket hoznak létre. 

 

 


 

 

A minőségi nyomtatás vlies (gyapjúrostos) anyagon történik a papír helyett. Leginkább a poszterek hordozóanyaga a cellulóz és textilszálak keverékét használják a vlies hátú foto tapétákhoz, poszterekhez. Ez az anyag különösen kiváló, mivel nem nyúlik és nem zsugorodik. Ragasztója a Metylan Direct. Nem szükséges a makulatúra használata vlies tapéták esetén és a vlies poszter ragasztásához.

A papírhátú poszterek ragasztásához be kell tartani a papír tapétákra vonatkozó előírásokat. Ragasztó a Metylan Normál.

 

Különböző textúrák posztereken

 

Tapétázási tanácsadó:

Mészáros Árpád

Ügyvezető

TAPÉTACENTER CSOPORT

Hajlék-2000 Kft.

1089 Budapest, Delej u. 43.

Tel.: +36-1-788-50-95

Fax: +36-1-323-00-13

E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

www.tapetauzlet.org

https://plus.google.com/100355963625565714685

https://www.facebook.com/tapetacenter