Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Poszter Tapéta webáruház – Magyarország legnagyobb online poszter, fotó tapéta választéka - Fali foto tapéta és poszter olyan mint a modern freskó - a szoba elsöprő hatása

Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Fali foto tapéta és poszter olyan mint a modern freskó - a szoba elsöprő hatása
Fali foto tapéta és poszter olyan mint a modern freskó - a szoba elsöprő hatása


A fotó poszterek segítségével a szobák egyedi érzést kapnak

 


 

Ébredjen minden reggel a tengerparton, és vacsorázzon minden este a New York-i panoráma előtt. Ez egy olyan álom, amely gyorsan elérhetővé válik a fotó tapéták segítségével. A saját otthoni poszterek rendkívül népszerűek - és nem csak ott. A gyakorlatban az irodák és éttermek a fotó tapétákat, posztereket egyre gyakrabban használják. Az új technikai lehetőségeknek köszönhetően soha nem volt olyan könnyű egy gyönyörű motívum nyomtatása fotópapírra, mint manapság. Az Ön által választott térbeli motiváció teljesen magától (Öntől) függ.

 

Ma a technológia annyira fejlett, hogy a kis pénztárcához is olcsó posztereket lehet vásárolni az üzleteinkben és web áruházunkban. Így megfizethetővé válik bárkinek, hogy kedvenc témáját a falra felragassza. Az olcsó fotó tapéta ebben az esetben nem jelent rosszabb minőséget - a poszterek XXL méretnél magas színvonalú nyomtatási minőséget nyújtanak alacsony áron. A színek törölhetők és nem engedik a szennyező anyagokat a környezetbe. Ez lehetővé teszi a dekoratív fotó tapétát anélkül, hogy tétovázás nélkül felhelyezze minden szobájában.

 

A poszter XXL méretnél minőséget kap a kívánt minőségben és megjelenésben . Ha a méretek nem felelnek meg a szobájának, akkor vágja le a fotó tapéta méretét a fal méret koordinációjának megfelelően kívánt méretre egy ollóval, vagy egy sniccerrel.

 

Fali freskó (poszter, fotó tapéta ): saját motívum egyéni tervezéshez

 

Ha nincs saját motívumod a kezedben, akkor valószínűleg megtalálsz valamit a poszter katalógusokban. Üzleteinkben 1600 féle poszter mintából lehet választani. Egy nagyon népszerű motívum, különösen a kis szobákban, egy fotó poszter ablakkal. Ez nem csak díszítő elem, hanem a szobát is tágítja, nagyobbnak láttatja.

 

A poszter XXL méretű fotókat megvásárolhatja online a web áruházainkban és az üzletekben helyszínen és árajánlat lekérés alapján. Megkaphatja a kívánt fali motívumot gyors szállítással, amelyet kényelmesen szállítunk az otthonába.

 

A poszter-fotó tapétákat kedvező áron, kiváló minőségben a HAJLÉK-2000 Kft üzleteiben és web áruházaiba kiváló minőségben szállítjuk Önnek! A kívánt termékről történő érdeklődéskor mindig mondja be a tapéta cikkszámát amit a képen lát.

 

Tanácsadó:

 

Mészáros Árpád

Ügyvezető

TAPÉTACENTER CSOPORT

Hajlék-2000 Kft.

1089 Budapest, Delej u. 43.

Tel.: +36-1-788-50-95

Fax: +36-1-323-00-13

E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

www.tapetauzlet.org

https://plus.google.com/100355963625565714685

https://www.facebook.com/tapetacenter