Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Poszter Tapéta webáruház – Magyarország legnagyobb online poszter, fotó tapéta választéka - Gyermek és ifjúsági kombinált hálószoba

Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Gyermek és ifjúsági kombinált hálószoba
Gyermek és ifjúsági kombinált hálószoba


Az óvoda pihenőhely a csecsemő és a kisgyermek számára, ahol aludni és játszani tud. Az iskolás gyerekek könnyen megtalálják az iskolai tanuláshoz szükséges asztalt. Amikor a pubertás kor megkezdődik akkor saját birodalomra lesz szükség. Itt fogadja a haverokat, barátokat, iskola társakat és néha takarításkor a szüleiket. Ezek befolyásolják a gyermek hálószobájának tapéta megválasztását, amely valójában egy univerzális belső tér.

A képzelet és a tanulás ösztönzésére a falak és motívum tapéták megoldást nyújtanak az alvás, a játék és a tanulmány határainak képi elválasztása között.  Fiatalok a dekoratív, számukra kedves formavilágot és tapétát választják.

A kis alapterületű lakásokban az alvó és a nappali helyiségek egy nagy szobában helyezkednek el. Ez egy alapos tervezést igényel, mivel nincs elég távolság a színek és a minták kifejezésére.  A szoba berendezése, a polcok alkalmasak a terület szétválasztásra, melyet segít a megfelelő tapéta vagy poszter kiválasztásában az ágy és asztal közelében.

A hálószobát szét osztják helyenként olvasási területre, barkácsolási munkahelyre és pihenésre alkalmas otthonos belső térré.  A tapéta minta a falakon vizuális határokat rajzol a kényelmes gyermek hálószobában. Ajánlott ezekben a gyermek és ifjúsági szobákban mosható és súrolható tapéták elhelyezése. Keresse üzleteinkben és a tapéta keresőben a fiatalos tapéták között.

A hálószobai tapétákkal kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.
„MINDENÜNK A TAPÉTA”