Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Poszter Tapéta webáruház – Magyarország legnagyobb online poszter, fotó tapéta választéka - Poszter tapéta és foto tapéta háttérképek, értelmezése

Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Poszter tapéta és foto tapéta háttérképek, értelmezése
Poszter tapéta és foto tapéta háttérképek, értelmezése

A www.posztertapeta.hu  web oldalunkon kiváló angol és német poszterek és foto tapéták közül lehet válogatni. Vásárlás előtt a budapesti három üzletünkben lehetőség van megtekinteni a választott posztereket és foto tapétákat katalógusban, vagy egy részét a helyszíni üzleteinkben. A képi világokon a kiváló minőségű poszter tapéta széles választékával várhatja a hangulatos válogatást.

A tapéta rövid története:
 
A faltervezés a lenyűgöző tapétával, hosszú történettel és történelemmel rendelkezik.  A "saját négy fal" öltözködéséhez és díszítéséhez a régi tapéta nagyon idős, a falterv pedig olyan öreg, mint maga az emberiség. A középosztálybeli háztartások első nyomtatott falpapírja a 14. századból származik. Abban az időben a papírgyártás kézművességnek számított. A 17. század végén az első angol kémények technikai újításaként  a szobahőmérsékletek emelkedtek. Ezáltal megindult a  ragasztott kézzel készített papírszalagokból álló tapéták gyártása és tapétázása. Ma különböző anyagokat tartalmazó tapétákat kapunk, számtalan motívummal nyomtatva. A nem szőtt  vlies anyagú tapéták az új falburkolási rendszerek újításai közé tartoznak.
 
Fotó tapéták minden ízlésért
 
Ajánlatunk a fotorealisztikus falról és az egyedi design tapétákról mintázott falakról szólnak. A barokk tapétákról és márkás tapétákról szól  a lakások falainak tapétázása. Az XXL-es nyomatok egyszerű poszterek és foto tapéták  különös légkört biztosítanak a nappaliban , a hálószobában vagy a gyermekszobában . Egy mesés erdei hátteret,vagy New York-i sziluettet hoznak az otthonába. A kiválasztott nyomatok lehetővé teszik a hálószobának vagy a nappali látványának kinagyítását, vagy 3D-s megjelenésüket a falak fényében.
 
Fotófestmények a foto poszter tapétákon a nappali, a hálószoba, az óvoda vagy konyha számára
 
• Hangos nappali keret a szép Mr Perswall poszterrel
 
 
 
• Fedezze fel a Mr Perswall fotó posztereket a hálószobák meghívásához
 
 
 
• Fedezze fel a képzeletbeli óvodai fotó posztereket  Mr Perswallal
 
 
• Díszítse a konyháját egy modern Mr Perwall konyha poszterrel és a fotó tapéta segítségével.
 
 
 
 
A Komar német poszterek nagyon olcsók és jó minőségűek.  Ezért jó fotós posztert kapsz, beleértve ragasztót és részletes tapétázási utasításokat. A modern, vlies poszterek (nem szőtt kialakításúak) robusztusak a papírhátú társaikhoz képest. Ezért sok mechanikai behatással szemben ellenállóbak.
 
A KOMAR papírhátú 8 darabból álló, 3,65 x 2,54m méretű poszterek 15.000,- Ft körül kaphatók. A ugyanilyen méretű vlies 4 db-ból álló poszterek 17-20.000,- Ft körül kaphatók az üzleteinkben. A www.posztertapeta.hu áruházban pedig az ottani feltételek szerint-10% kedvezménnyel vásárolható. Átvétel a 1089 Budapest Delej utca 43 alatti tapéta üzletben, vagy kérheti a szállítást a megadott címre DPD csomagküldő szolgálattal, térítési díj ellenében.
 
Szeretne többet megtudni a tapétáról és a tapétázásról?
Tapéta útmutatónkban érdekes tartalom található a poszterek, fotó tapéták témája körül. Kérése alapján küldünk képi anyagot, ragasztás technikát és videókat a gördülékeny poszter tapéta elhelyezése végett.
Jelenleg 1600 féle különböző posztertapétát s fotó tapétát forgalmazunk. A legfontosabb termékcsaládok az angol Mr Perswall, a német Komar és az As Creation gyárak termékei.
 
Tanácsadó: 
 
Mészáros Árpád
Ügyvezető
 
TAPÉTACENTER CSOPORT 
Hajlék-2000 Kft. 
1089 Budapest, Delej u. 43. 
Tel.: +36-1-788-50-95 
Fax: +36-1-323-00-13 
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
www.tapetauzlet.org
https://plus.google.com/100355963625565714685
https://www.facebook.com/tapetacenter