Kedves Vásárlóink!
Megújult webáruházunk nagyobb választékkal,
változatlan kedvezménnyel várja Önöket!

Tovább a megújult webáruházra
Poszter Tapéta webáruház – Magyarország legnagyobb online poszter, fotó tapéta választéka - Faldekorálás felsőfokon svéd posztertapétákkal

Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Faldekorálás felsőfokon svéd posztertapétákkal
Faldekorálás felsőfokon svéd posztertapétákkal


 

Kommunikálni lehet szóban, érintéssel és lehet látvány útján is. A svéd posztertapéták a legkülönbözőbb hangulatok, érzések, benyomások közvetítésének magasiskoláját képviselik, számtalan témában kínálnak lehetőséget arra, hogy pontosan meg tudjuk jeleníteni azt az atmoszférát, amit a helyiségnek szánunk.

 

Mr. Perswall svéd posztertapéták minden hangulathoz, minden személyiséghez

 

A Mr. Perswall svéd posztertapéták a 2000-es évek elején jelentek meg és azóta is uralják a design tapéták piacát. Az általuk készített poszterek képesek megszemélyesíteni a falakat, közölni érzelmeket, gondolatokat, azonnal magukhoz vonzzák a tekintetet. Egyedi tapétáik éppúgy megtalálhatók a street art, mint a romantika vagy a mesevilág, a sport, a divat jegyében. A kínálatot végignézve biztosan találunk olyan posztert, melynek kapcsán úgy érezzük, ezt kifejezetten nekünk készítették, a mi érzéseinkre, a mi gondolatvilágunkra szabták az ábrákat, a színeket. Éppen ez a közvetlen és lehengerlő hatás az, ami miatt a Mr. Perswall svéd posztertapéták annyira népszerűek, hiszen kávézókba, irodákba, otthonokba, gyerekszobákba is megtaláljuk köztük azt a darabot, ami tökéletesen passzolni fog a kiszemelt falra.

 

Színek, minták, ábrák kavalkádja

 

A Mr. Perswall svéd posztertapéták szinte valamennyi elképzelhető képi világot elénk tárnak. Közel hozzák a természetet, jó kedvre derítenek, elgondolkodtatnak, meghökkentenek, felidéznek egy rég elfeledett pillanatot. Akárhogy is, a művészetet költöztetik be a helyiségbe, hiszen minden egyes darabjuk kivételes minőségben, a legfinomabb kidolgozással készül. Éppúgy igaz ez a grafikákat, mint a fotókat megjelenítő darabokra. A svéd posztertapéták színes és fekete-fehér változatokban is megvásárolhatók, élénk árnyalataik vagy éppen a falba szinte beleolvadó leheletnyi színük korlátlan lehetőséget nyújt arra, hogy kedvünkre játszunk a hatásokkal, a stílusokkal. Ezekkel a posztertapétákkal könnyebben kifejezhetjük magunkat, mint a személyiségről túl sokat el nem áruló bútorokkal, textilekkel. Ha otthonunkban vagy üzlethelyiségünkben szeretnék valami igazán egyedit létrehozni és maradandó benyomással megajándékozni vendégeinket, a Mr. Perswall svéd posztertapéták közt meg fogjuk találni a számunkra ideális darabot.

 

Könnyű felvitel

 

Aki a svéd posztertapéták mellett dönt, nagyon jól fog járni nem csak esztétikai szempontból - hiszen egy hihetetlenül igényes darab fogja ékesíteni majd otthonát -, de a ragasztással sem kell majd sokat bajlódnia. Ezek a tapéták famentesek, növényi rost alapúak, felhelyezésük pedig nem is lehetne egyszerűbb. Az Easyup vlies tapéták szellőznek, azaz hagyják levegőzni a falat, így a ragasztás után látható nedves foltok a 24 órás száradást követően maradéktalanul eltűnnek. A svéd posztertapéták minden egyes csíkja számozott, ez is nagyban megkönnyíti a felragasztásukat.

 

Tovább a termékekhez