Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Kategóriák
Különleges ajánlat! - Star Wars poszterek és falmatricák kedvezménnyel (28) Komár poszter és fotó tapéta, gyors szállítással (708) Különleges design! Mr. Perswall svéd posztertapéták, poszterek (1524) Infinity (183)

Ön a www.posztertapeta.hu oldalon történt személyes regisztrációja utáni megrendelésének leadásával a Hajlék-2000 Kft. vásárlója lesz.


Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat!

Az eladó:
Az eladó minden termék esetében a Hajlék-2000 Kft.
Cím: 2484 Agárd, Szárcsa u. 5.
Boltjaink:

Tapétacenter - 1047 Budapest, Perényi Zs. u. 47.
Tapétacentrum - 1081 Budapest, Kiss József u. 16.
Tapétaüzlet - Tapéta webáruház 1084 Budapest, Delej u. 43
Adóigazgatási szám: 11453835-2-07
Közösségi adószáma: HU-11453835
Cégjegyzékszám: 07-09-004787
Pénzforgalmi jelzőszám:
CIB Bank: 10701379-48371704-51100005
Swift kód: CIBHHUHB
IBAN szám: HU27
BIC Kód: HU27
Telefonszám: 06 1 788 50 95
Fax: 06 1 323 00 13
e-mail: info@tapetawebaruhaz.hu

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

A szerződés tárgya

 

A szerződés tárgya a Hajlék-2000 Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos tapétáknál lehetősége van belepillantani a kiválasztott tapéta műbizonylatába is.  Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
Ha olyan terméket vásárolna ami az adott pillanatban nincs a raktárainkban és az egy későbbi gyártási idő miatt nem beszerezhető az adott pillanatban, igényéről rendelést ad le, amint lehetőségünk nyílik rá, felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott telefonszámon vagy e-mailen és tájékoztatjuk Önt a gyártás időpontjáról. Ön a tájékoztatás után eldöntheti, hogy megvárja a gyártási idő utáni szállítást vagy vissza kéri a vásárlási összeget, melyet 3 munkanapon belül visszautalunk Önnek.


A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
-    Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
-    Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, személyes átvétel üzleteink egyikében,
-    Külföldre történő szállítás esetén bankkártyával, futárszolgálattal


Szállítási feltételek, határidők:


A Hajlék-2000 Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10-20 A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

Áruátvétel

Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a szállító cégtől, vagy munkaidőben, Budapesten a VIII. kerület Kiss József u. 16 alatt, a VIII. kerület Delej u. 43. szám alatt illetve a IV. kerület Perényi Zsigmond u. 47. alatt.

 

Garanciális feltételek:

A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: A Hajlék-2000 Kft. címére vagy e-mailon: info@tapetawebaruhaz.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
o a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /,
o az eladás időpontját és helyét,
o reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.


A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Hajlék-2000 Kft. fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert tapétát a Hajlék-2000 Kft. a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli.


Az árucikkek cseréje:Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Hajlék-2000 Kft. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a tapéta felrakását a hiba észlelése utáni 3 tekercsnél abbahagyták, a hibás tapétán kívüli tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a tapéta vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a tapéta a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:


A megrendelt tapéták és bordűrök esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Hajlék-2000 Kft. a tapétáért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a tapéta visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a tapéta visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

Felelősség korlátozása:

A Hajlék-2000 Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Hajlék-2000 Kft. tapéta webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.