Poszter Tapéta

webáruház - Magyarország legnagyobb online poszter, fotó

tapéta

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Kategóriák
Különleges ajánlat! - Star Wars poszterek és falmatricák kedvezménnyel (17) Komár poszter és fotó tapéta, gyors szállítással (82) Különleges design! Mr. Perswall svéd posztertapéták, poszterek (762) Amerika Kapitány, Pókember, Hulk és más Marvel képregény figurás poszterek (5)
Komar falmatricák (50) Marvel, Disney falmatricák (34) Flowers and Textures - Komar poszterek (35) Into Illusions - Komar poszterek (16)
Disney-Marvel Edition 2 - Komar poszterek (40) Into Illusions 2 (57)

Ön a www.posztertapeta.hu oldalon történt személyes regisztrációja utáni megrendelésének leadásával a Hajlék-2000 Kft. vásárlója lesz.


Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat!

Az eladó:
Az eladó minden termék esetében a Hajlék-2000 Kft.
Cím: 2484 Agárd, Szárcsa u. 5.
Boltjaink:

Tapétacenter - 1047 Budapest, Perényi Zs. u. 47.
Tapétacentrum - 1081 Budapest, Kiss József u. 16.
Tapétaüzlet - Tapéta webáruház 1084 Budapest, Delej u. 43
Adóigazgatási szám: 11453835-2-07
Közösségi adószáma: HU-11453835
Cégjegyzékszám: 07-09-004787
Pénzforgalmi jelzőszám:
CIB Bank: 10701379-48371704-51100005
Swift kód: CIBHHUHB
IBAN szám: HU27
BIC Kód: HU27
Telefonszám: 06 1 788 50 95
Fax: 06 1 323 00 13
e-mail: info@tapetawebaruhaz.hu

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

A szerződés tárgya

 

A szerződés tárgya a Hajlék-2000 Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos tapétáknál lehetősége van belepillantani a kiválasztott tapéta műbizonylatába is.  Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
Ha olyan terméket vásárolna ami az adott pillanatban nincs a raktárainkban és az egy későbbi gyártási idő miatt nem beszerezhető az adott pillanatban, igényéről rendelést ad le, amint lehetőségünk nyílik rá, felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott telefonszámon vagy e-mailen és tájékoztatjuk Önt a gyártás időpontjáról. Ön a tájékoztatás után eldöntheti, hogy megvárja a gyártási idő utáni szállítást vagy vissza kéri a vásárlási összeget, melyet 3 munkanapon belül visszautalunk Önnek.


A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
-    Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
-    Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, személyes átvétel üzleteink egyikében,
-    Külföldre történő szállítás esetén bankkártyával, futárszolgálattal


Szállítási feltételek, határidők:


A Hajlék-2000 Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10-20 A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

Áruátvétel

Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a szállító cégtől, vagy munkaidőben, Budapesten a VIII. kerület Kiss József u. 16 alatt, a VIII. kerület Delej u. 43. szám alatt illetve a IV. kerület Perényi Zsigmond u. 47. alatt.

 

Garanciális feltételek:

A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: A Hajlék-2000 Kft. címére vagy e-mailon: info@tapetawebaruhaz.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
o a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /,
o az eladás időpontját és helyét,
o reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.


A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Hajlék-2000 Kft. fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert tapétát a Hajlék-2000 Kft. a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli.


Az árucikkek cseréje:Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Hajlék-2000 Kft. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a tapéta felrakását a hiba észlelése utáni 3 tekercsnél abbahagyták, a hibás tapétán kívüli tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a tapéta vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a tapéta a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:


A megrendelt tapéták és bordűrök esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Hajlék-2000 Kft. a tapétáért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a tapéta visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a tapéta visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

Felelősség korlátozása:

A Hajlék-2000 Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Hajlék-2000 Kft. tapéta webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.